valet, politik = jävla skit!

tänkte först inte skriva ett dugg om politiken eller valet eller allt vad det heter, tror dom flesta vet var jag står för jag kunde inte hålla min käft stängd.
jag är inte för sverigedemokraterna men jag tycker våra RIKTIGA partier skulle tagit upp invandringspolitiken eftersom det tycks finnas intresse för det, men efter att ha läst från alla möjliga håll hur bra SD är, så jag tänkte jag läser lite mer vad dom står för och såhär (för jag kanske bara sett den negativa sidan), och alla tjejer som röstat på dom, förstår inte riktigt det, dom vill ju tillbaka till stenåldern där mannen försörjer kvinnan och vi ska inte ha lika lätt att göra abort etc .. och emot homosexualitet, trodde vi levde på 2000-talet nu!
det är nästan så man börjar skratta lite, här är ett parti som nu blir hyllat.
jag tänker inte kalla dom rasister, men många som ser dom som ett "gott" parti har skrivit rent ut sagt rasistiska kommenterar och jag vill inte befatta mig med det och jag blir riktigt upprörd.
Sverige har så länge jag levt varit ett mångkulturellt land och jag ser gärna att man fortsätter med det.
Klyftan blir bara större när nu folk börjar säga vi och dom, vilka är vi och dom?
i grund och botten är vi alla lika, inte direkt som någon kommer från Mars.
sen står dom för andra saker som jag är starkt emot som att gå ur EU och FN, vad är poängen med det?
jag förstår allas argument med att vi ska ta hand om våra hemlösa och sjuka och allt här i Sverige först, I get the point, men att peka finger på att det är dom och dom och dom, vilka är dom?
vi är alla människor!
och det fanns inga vinnare i det här valet!


men nog om det, alla får ha sin egen åsikt och från och med nu slutar jag bråka med folk även dom som säger att dom vill "dränka dom i amoniak och allt vad det var" , jag håller nu käften!
vi är ett steg närmare stenåldern.




och sist men absolut inte minst:
vill jag tacka flickorna för i helgen :)
och tack Lina för du fixa mina naglar men jag måste ha sovit vilt på natten till söndagen för jag hade bara hälften kvar, haha! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0