11

jag har varit lite dålig igen .. förlåt!
men har inte orkat.
mitt imunförsvar är inte vad det borde, och inte nog med att jag ska på förskräckliga undersökningar på måndag, så har jag åkt på världens brakförkylning, kan knappt andas och jag hostar i princip upp mina lungor, så blir en lugn helg hemma ska jag säga er.

förra helgen blev det lite party, hade en liten förfest hemma hos mig, flickorna var här, Lina & Josse och en ny flicka, haha! Jessica :) Var supertrevligt, vi körde stenhårt med brillor och mina fick följa med ut på en tur i stan! :)
sen blev det efterfest och jag & lina kom hem dötrötta men lyckades få i oss revbensspjäll och potatissallad, typ 7 på morgonen.

nu är min prins hemma och varit det i drygt en vecka, vi ligger mest på soffan och slöar och lyckats ta oss igenom alla pb säsongen och har ny börjat på en ny som jag vill tipsa er om .. "the living dead" .. massa zombies och varje avsnitt är som en bra film, så man blir hooked på en gång! :)
jag vet inte om jag ska orka ta en sväng med dammsugaren? hallen ser ju ut som ett slagfält, blir så jävla äckligt med allt slask nu, man får in en massa stenar och hundarna drar in en massa skit, men JAG ORKAR INTE!
ska strax laga middag iallafall, blir kycklig, hemmagjorda potatisklyftor och hemmagjord gräddsås och en sallad, är jag grym eller är jag grym? :) får se om kusin dyker upp idag, annars får jag ladda upp med filmer för kvällen.


skriver mer sen! :)

Kommentarer
Postat av: tussan

Du är grym ;D då kanske du vill laga min middag med.. kyckling me ris o vitlökssås och sallad ;P hehe love u <3

2010-12-11 @ 17:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0