09~10~25.

allting går inte som man tänkt sig, skulle ha en myshelg och äta gott & ha mig, men så blev det inte, nej utan vi börjar kräkas som en galning istället och legat pall i soffan, så varken mysigt har det varit och ingen god mat heller, avslagen cola.
men filmer har jag hunnit se många, bland annat, troja, the end of the world, the cell 2, lara croft - tomb raider, coco chanel, och en jävla massa tv-program.

får bara hoppas jag mår bättre till onsdag eftersom det är då vi ska iväg och kolla på M J - this is it, och jag tänkte ju faktiskt ta mig en cider eller två då, för att jag tycker inte det är en vanlig "bio" visning och det är inget man sitter och äter godis till minsann!

så det har inte blivit någon färgning av håret heller, men förhoppningsvis ska jag ta mig ork imorgon.
slingor, slingor och åter slingor!


nu ska jag se färdigt vem kan slå filip&fredrik och hoppas på en ytterligare vinst för dom, jag är kanske den enda i sverige som hejar på just filip&fredrik men så är det.

har fått köpt en halsduk nu också förresten (en fuskhalsduk man trär över huvudet), och lite nya ögonskuggor, och om jag mår bättre imorgon ska jag nog ner på lindex och handla ett par puderrosa vantar, dom var supersöta!

hoppas på mitt paket från h&m nu i veckan också :)

men ha det bra!
nu blir resten av kvällen på soffan för min del.



om nån vecka kommer du hem mackebuuus! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0